Om Bloggen

Mitt namn är Kim Jarestad. Välkommen till min barnmodeblogg. Ja, lite inredning blir det också.  jag har 3 barn. Min son Oliver född i maj 2009 och min dotter Charlie född i mars 2012 och minstingen, lillebror Leon som är född i oktober 2013. 3 underbara små sötnosar, men det är ju inte allt. Jag har en man också. Mattias. Och en massa härliga vänner och intressen som kläder och annan ytlig skit. Shopping, inredning och utflykter med barnen. Jag kan såklart göra annat för att koppla av också. Ett glas vin är ju alltid trevligt. Eller en bok. (kan ju samtidigt erkänna att det var ungefär 4 år sedan jag läste ut en bok senast. men ljudböcker kan väl få räknas?) Annat avkopplande kan vara ridning, men bäst av allt är nog ändå en runda i stan med fulladdat lönekonto, lunch, fika och shopping.

Jag bloggar om mode och prylar som piffar upp vardagen för alla morsor, icke morsor och blivande. Jag hoppas alla kan roas utav min blogg oavsett rollbeskrivning. Jag kan var något sarkastisk och försöker ändå se livet med någon sorts humor. Man får skratta åt elände och njuta av vardagen. Men såklart kan jag bli allvarlig också. Jag vill fylla min dag av vardagslyx. Jag älskar att fynda och kommer tipsa er om mina bästa kap! Enjoy!

One thought on “Om Bloggen

  1. Love it ! Va stor han blivit , helt sjukt ! Den har ni verkligen skapat bra 🙂 Jag ska kika in och njuta mig igenom alla super söta bilder på Oliver ! Vilken frän karl ! Hoppas vi ses snart ! PK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *