Hej igen

Oj, nu var det nästan ett år sedan jag var här inne och skrev… Eller, skrev och skrev, knappt ens det. Men nu det sista har jag saknat det lite. Mer för min egen skull än bloggandets skull. Jag behöver skriva av mig ibland. Det är rätt skönt att göra det. Men så vill man ju ha lite respons också på något sätt, eller skriver man rätt ut i tomma intet? Jag vet inte hur många som läser bloggar fortfarande? Är bloggandet utdöende?

Det känns som att det är microbloggningen som gäller. Instagram, Twitter, musicaly, snapchat och andra sociala medier. Bloggen blev ett måste och kändes inte alls kul där ett tag. Nu däremot så vore det kul att blogga lite igen.

 

Kanske tar jag upp bloggen igen, kanske inte. Vi får se 😉

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *