1 år sedan instamamasforlife

Det är ganska exakt 1 år sedan jag startade insamlingen #instamamasforlife på instagram. Vi samlade ihop över 18 000 kronor (ARTON TUSEN!) till flyktingkrisen och rödakorset! På bara ett par dagar. Det är ju ganska otroligt måste jag säga. Jag kommer ihåg hur många som bidrog, det var så många summor att mitt bankkort blev spärrat av min bank. De tyckte det var alldeles för många ”ovanliga transaktioner till något konto hos redcross” och ansåg att det var något konstigt, haha. En liten påminnelse till alla att små summor kan göra stor skillnad och tillsammans blir det mycket! Ni kan fortfarande bidra! Kika in HÄR.

 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *