Skalkläder eller regnkläder?

IMG_3494 IMG_3480 IMG_3495

Det är den eviga frågan tycker jag. Vad ska man egentligen satsa på? Jag har tidigare köpt båda delar och efter önskemål från förskolan som barnen gick på innan var det fodrade galonkläder som gällde vid slaskväder. Men funktionskläder är ju bäst tycker jag. Man har hunnit testa en del efter 3 barn och 8 år som förälder. Jag kan fortfarande bli förvånad när personalen på förskolan frågar efter regnkläder. Alltså, galonkläder. Ofta tycker jag att funktionskläder och skalkläder har bättre tålighet mot vatten och regn än just galon. Jag köper inget med mindre än 10 000 vattenpelare.

Nu är barnen uppdaterade med nya skalkläder i alla fall så nu hoppas jag detta blir bra 🙂

 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *