Vår weekend i Stockholm

IMG_3430

Vilken helg vi hade förra helgen! Jag och Mattias hade minsann barnvakt i 3, TRE, hela dagar och två nätter. Det har aldrig hänt. Men det var väldigt efterlängtat. Konstigt nog går man runt och saknar ihjäl sig efter barnen. Tänker att ”åh, detta hade Oliver gillat” eller ”tänk va mysigt om barnen va med här”. Men så ser man en mamma eller pappa som kommer svettig längs med gatan, puttandes på en barnvagn med skrikig bebis, en sparkcykel som ingen verkar fortsätta orka sparka med, hängandes över armen och drar en trotsig 3-åring i jackan efter sig som vägrar att gå själv. Snabbt som bara den infaller sig känslan av ”fy i helvete så skönt så skönt att slippa det där för en stund”. Vi njöt av god mat, rosé i solen och shopping i massor.

IMG_3433 IMG_3432

Så gulligt! Pizzabagaren tyckte vi såg så kära ut å gjorde hjärtformade till oss, haha. Han var noga med att poängtera att det endast var vi som fick detta.

IMG_3431

Hotellfrukost i två dagar och den var helt fantastisk! Jag började med att äta mig mätt på fika, pannkaka, dounats, nutella och crossanger första morgonen men åt faktiskt riktig frulle andra dagen 😉

IMG_3429 IMG_3409 IMG_3414

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *