Jobbelijobb

IMG_3428

 

Måndag och veckan kickar igång igen! En vecka kvar innan påsken och jag längtar. Påsken är bland de mysigaste högtiderna tycker jag.

Vi brukar åka till Varberg och stugan som farfar har, våren kickar igång på riktigt! Vi pysslar, äter mat ihop och går på skattjakt efter påskägg. Så himla mysigt. Vi äter ju alltid den klassiska ”julmaten” haha, hur gör ni? Jag funderar på om man skulle göra något annat än ägg- och sillunch och avsluta med grill. Kanske en lammstek istället i år? Någon som har ett smaskigt recept? Hur firar ni påsken och vad äter ni mer än godis?

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *