Fifty shades of grey-party

IMG_3145

Måste ju bjussa på lite bilder ifrån middagen jag var på för ett par veckor sedan! Det trodde jag att jag hade gjort redan, haha. Temat var fifty shades of grey och som alltid går svägerskan in med full power and we love it! Här är den fina klänningen som jag köpte inför festen, givetvis efter temat och inspirerad av balen Anastasia och Mr Grey går på i Fifty shades darker. För nu vet jag minsann vilka dessa karaktärer är. Ni som läst min blogg ett tag kanske vet vilken pinsam mix-up jag lyckades försätta mig i när första filmen hade premiär. Hur otroligt korkad man kan va och hur någon kan läsa en hel bokserie utan att veta vad man läser. Ni som vill kan läsa det inlägget HÄR.

IMG_3147 IMG_3196 IMG_3198

Middagsdukningen gick förstås i alla nyanser av grått. Alla små detaljer var fantastiska!

IMG_3195

Förrätten, en mumsig laxtårta.

IMG_3194 IMG_3193

Som sagt, alla detaljer var galet. Små handklovar som servettring, läppglans i små champagneflaskor och i vår lilla partyfavorbox låg en nyckelring och en chokladbit.

IMG_3192

Varmrätten, den smakade fantastiskt! Desserten serverades sent som bara den när festen var i sitt esse. Då fanns ingen tid för fotning, hahaha.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *