Vad händer??

IMG_2920 IMG_3015 IMG_3016

Snart är det den här donnans födelsedag!! Hon blir 5 år på måndag. Jösses så stor hon börjar bli. Men nu börjar jag få smått panik. I måndags beställde jag massor med födelsedagspresenter från lekmer.se. Vi har beställt där innan utan problem! Charlie önskar sig denna lilla drake mer än något. De har 1-3 dagars leverans. Perfekt! Men denna gången har de inte ens skickat min order från lagret ännu och det är TORSDAG. Skickas det inte idag är det ju kört för henne att få sina födelsedagspresenter i tid. Fy så trist. Jag får ju skylla mig själv som litar på att paketet ska hinna fram som utlovat. Jag jobbar ju själv med detta. Minst 2 veckor till godo har jag lovat mig själv i fortsättningen 😩 Men så hoppas man ju! 1-3 dagar utlovat liksom. Max 3. Men men. Paketet är packat och inväntar postupphämtnig så en liten chans finns än.

 

Håll tummarna för oss!!! Så Charlie får sina paket i sängen när vi väcker henne på måndag morgon <3IMG_3017 IMG_3018

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *