Snabbaste leveransen!

IMG_2869 IMG_2871 IMG_2873

 

Igår eftermiddag gjorde jag en beställning från next direct. Idag kom den fram!! Helt galet snabbt! massor med nya kläder till kidsen, volanger till Charlie, dagiskläder till Leon och adidas-skor till grabbarna!

Om jag bara får shoppa från en sida mer någonsin så ligger next ruskigt bra till 😉 de har allt! Kläder, inredning, skor. Egna märken och välkända. Grymt! Att paketen kommer dagen efter leverans är det bästa!!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

3 thoughts on “Snabbaste leveransen!

  1. åh, jag skulle säga normala i storlek. Men jag väljer oftast ”rätt” eller en storlek uppåt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *