Klippklipp!

img_1862 img_1861 img_1860 img_1859

I går klippte vi av den här damen allt hår!! Det blev en bit vill jag lova. Jag älskade hennes lååånga fina hår men hon vägrar ju att borsta håret. Så det fick bli en kort page, med lite längre toppar fram och hon blev så fin! Det passade henne så himla bra och jag är väldigt nöjd. Jag klippte henne själv så jag var allt lite nervös, haha. Men håret både såg och kändes tjockare!

Lite övertalning krävdes. Läs 1 veckas övertalning. Jag fick lova att även kontakta tomten med önskemål om en väldigt specifik julklapp som betalning. En vit enhörning med silverhovar och regnbågshorn. Helst en riktig enhörning, men ett mjukdjur går också bra. Om den är stor. Vad är oddsen för att det redan ligger en enhörning under granen som fyller damens kriterier? Jo då! Det tackar vi Kurragömma för. För en enhörning inhandlades för ett par veckor sedan. Någon kommer bli så himla glad. Och visst blev hon stolt också! Så himla modig och supermallig var hon när hon sprang runt med sin avklippta lilla tofs.

 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *