Måndag is here

img_1187 img_1186 img_1185 img_1184

 

I helgen hade vi kalas för min lilla snäckis! 3 år blev ha förra veckan. Han fick fina presenter och massor av fika, precis som man bör få. Han fick dessutom snö i mängder och vi har spenderat helgen i pulkabacken utanför huset! Det brukar inte direkt vara snö här i västra götaland i början av november, så det var en överraskning. Eller, det kanske inte var någon överraskning för dem som kollar vädret, men det gör inte jag, haha. Det ska tydligen bli 15 cm och ligga kvar hela veckan!

Ikväll kommer vi få besök av vår nya familjehemskontakt och Lins Socialsekreterare. De kommer med jämna mellanrum för att kolla läget och uppdatera sig om hur det går. Vi har inte träffat vår nya kontakt ännu så det blir första gången. Det har blivit 2 byten under det året som gått och man förstår att det är hög press på alla utredare just nu.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *