Ge bort en egengjord Whisky

img_1112

 

Det är många som hört av sig och vill veta mer! Kul. Det är verkligen en trevlig present att få. En personlig present är alltid kul. Mattias älskar Whisky och jag gav mig på att blanda en egen Skottsk Whisky. Nej, jag är verkligen inget proffs, men efter att ha läst på hur man en blended whisky borde vara en del bland annat HÄR så kände jag att hur fel kan det bli? Lite sitter kanske kvar även från min gymnasieutbildning och alla arbeten vi gjort i temat.

Man kan ju välja att blanda en egen. Priset beror på hur du blandar och vilka sorter du blandar i såklart. Mellan 500-2500 kr kostar det. Denna sidan har massvis med kul för den som älskar Whisky. Om du inte vågar dig på en egen kan man också köpa en redan beprövad sort och bara personalisera etiketten. Det hittar ni HÄR. Det kan vara minst lika kul att ge bort till whisky-älskaren kan jag tycka. Bara en flaska med eget namn på kan vara trevligt att ha stående i hyllan.

Den whiskyn jag gav bort blandade jag ihop HÄR och som ni ser är det ganska många sorter att välja på 😉 Min blandning blev godkänd av mannen och han tyckte inte den var så dum alls! Hurra till mig. Men så satsade jag på en ganska så enkel blandning med. Att experimentera allt för mycket var kanske inte läge sådär första gången! Det tog ca 2 veckor att få hem flaskan, så var ute i god tid! Vad som helst kan hända i postgången. Jag hade ingen aning om hur den skulle levereras så jag var lite orolig. Det verkade som att den skulle levereras hem till dörren och jag fick ett mycket specifikt leveransdatum. Men det var inte ups eller dhl, den levererades med postnord till min ICA-butik, haha. Eller inte min närmsta, men inom staden i alla fall. Tyvärr hinner man inte få hem en present till farsdag, men kanske till nästa år!

 

 

 

 

 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *