Presenter till en 3-åring

img_0740

 

Det är inte alltid lätt att köpa presenter till en 3-åring som har 2 äldre syskon och såklart en massvis med leksaker redan. Men om man kan plocka ihop lite kul, som jag gjort här tror jag att denna lilla gosse hade blivit glad!
Pyssel, funkar för de flesta barn. Pussel och knåp är också kul. Bilar i alla dess former är också en hit om man frågar Leon. Sångåsen tycker jga är en helt fantastisk liten grej. Man kan ju såklart göra en egen sångpåse också! Med leksaker i som man sedan sjunger om. Men denna från Oskar och Ellen är så himla söt.
Ett lejonhuvud till mitt lilla lejon är ju en självklarhet och likaså servisen från design letters med L.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *