I hushyllan

dsc_0585dsc_0597 dsc_0601

 

God morgon! Bjuder på lite bilder från de små barnens rum. Några av barnens favoriter har vi i den lilla hushyllan. Leon fullkomligt älskar sina trädjur. Figurerna är handgjorda och handmålade med giftfri, vattenbaserad färg. Ni hittar dem här.

Idag är det fredag och det ska bli riktigt skönt med helg. Eftersom jag har fått en hemsk hosta och tydligen ”inte ser så pigg ut” så behandlar dem mig som pesten på jobbet. De skickade hem mig helt enkelt. Jag hoppas verkligen inte att jag ligger plakat hela helgen för jag hade tänkt att göra massa skoj. Det kanske var städningen igår som tog ut mig? Jag kanske inte ska städa mer hemma. Det kanske Mattias ska göra hädanefter. Eller vad säger ni? Kan man smita undan lite smått från det tro? ”Älskling, jag kan nog aldrig mer städa för det kan skada min hälsa. Perfekt!

 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *