Inflyttning

dsc_0564 trad

God morgon mina sköna!

6 oktober idag och nu börjar verkligen kylan göra sig påmind. Igår vaknade vi upp för första gången till vita frostbelagda tak. Vi har ju vart lite bortskämda med milda dagar men nu åkte tjockare jackor och kängor fram. Det var även dags för att packa ihop ute på altanen. Mina fina olivträd ska få vinterförvaring inne.

Mest rädd är jag om detta otroligt fina, höga olivträd som har åtminstone 5-6 år på nacken. Det är först då träden börjar bära frukt. Det fick flytta in i vår matsal. Olivträdet behöver stå inne över vintern och det klarar inte av minusgrader. Det behöver mycket ljus och och som tur var har vi den perfekta platsen här, med höga fönster och mycket ljusinsläpp både från väggar och i taket!

Jag har inte några gröna fingrar men jag har verkligen pluggat på nu för att få detta träd att överleva vintern. Håll tummarna för mig, haha! Har ni några supertips så får ni såklart gärna dela med er av detta.

Idag är det torsdag. Det betyder att det är städdag idag. Hela familjen ska hjälpas åt och vi har ju 3 våningar, 2 badrum, 2 vardagsrum och 4 sovrum. Det tar sin lilla tid. Alla behöver hjälpas åt. Utöver det är det ju alla vanliga måsten som disk och matlagning, tvätt, att få barn i säng och läxläsning. Wish me luck!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *