Internationella barndagen

IMG_2900.JPG

God förmiddag mina vänner!

Idag är det internationella barndagen. Jag vill att alla bara säger order tyst för sig själv och funderar lite på vad det innebär. Vad betyder det för dig? Vad kan man göra? Hur uppmärksammar man detta?

Denna dag firas inte direkt i Sverige, och firas kanske är fel ord. Men det borde uppmärksammas! Jag ska ta mig en funderar på vad jag kan göra annorlunda för något barn som behöver det. Utanför min familj. Kanske kan man hjälpa någon i skolan? Eller skänka en slant till barnorganisationer? Bli fadder genom kommunen till ett ensamkommande flyktingbarn? Skänka lite kläder till en insamling? Leksaker? Vad kan DU göra här och nu? Fundera lite på det och se sedan till att göra det <3

P & K

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *