Lördag

pankis1 pankis2

God morgon alla sköna!
Det är lördag och vi startar dagen med min absoluta favvis! Amerikanska pannkakor. Jag har alltid älskat pannkakor och innan så gillade jag riktiga, svenska, supertunna pannkakor stekta i massor med smör allra bäst. Men sedan ett tag tillbaka har jag börjat göra amerikanska plättar och ibland lite större pannkakor som de här. De är supergoda men framförallt lätta och går snabbt att göra i ordning! Tunna pannkakor tar ju en evighet att steka, men tjocka går betydligt fortare 😉 Receptet på dem hittar ni i inlägget //HÄR//

Idag kommer barnens kusiner hit då föräldrarna ska iväg på sista-konserten med Kent. Barnen har längtat jättemycket och det ska bli riktigt kul! Vi hoppas på uppehåll så att vi kan ta oss till skogen på lite upptäcksfärd och kanske ha turen att hitta lite god svamp. Ikväll blir det nog lite filmmys och lördagsgodis. Barnen blir kvar till i morgon, så pyjamasparty får det bli!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *