moodboard

img_0345

Nu har jag planerat att nästa rum att ta tag i hemma får bli vårt TV-rum. Det rummet där vi hänger allra mest och som vi piffat allra minst i sedan vi flyttade in för 1 år sedan. Vi flyttade i princip bara in möblerna här. En soffa, en matta, ett bord och en tv-bänk. Ruskigt ocharmigt om jag ska vara ärlig.

Eftersom vi har en hyffsat ny soffa som bara är 1,5 år så får jag utgå lite ifrån den när jag planerar. Vi vill inte lägga pengar på en ny soffa och den vi har är så himla stor och rymlig. Det behöver vi när vi är 6 personer i familjen. Vi har en grå soffa från mio, liknande den på bilden. Jag har samlat ihop lite prylar i de färgerna jag tänker mig att resten av rummet ska gå i. Vitt, guld och blått har jag fått feeling för här uppe. Där nere i vardagsrummet går det istället i vitt och guld med inslag av rosa, haha.

Soffan (som jag tröttnat på lite måste erkännas) får jag piffa och fixa med massvis med kuddar och plädar.

IMG_0200.JPG

För utom mattan överst i bild, kan jag tänka mig denna från IKEA. Något åt detta hållet. Men den ska gå i vitt/blått. Vad jag ska ha i taket får jag fundera vidare på. Klart en eos hade passat superfint, men eftersom vi har en där nere tycker jag det vore lite tråkigt att göra samma vardagsrum igen 😉 Även om den är väldigt fin.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *