När man fyller på växalådan

img_0322 img_0323 img_0324

God morgon!

Onsdag idag och halva veckan är snart gjord. Efter helgens fantastiska event skulle jag kunna vila upp mig en hel vecka, Hahaha. Redan på söndagskvällen längtade jag efter nästa helg. Det kanske beror på att vi var i säng på hotellet först halv fyra på morgonen. Så gick det med att lyxa till och vila ut på hotell. Men vad gör det när man har så skoj!

Idag är det studiedag på Olivers skola. Det har vart väldigt mycket föräldramöten, samtal och annat som gjort att vi har behövt ta ledigt från jobbet båda två flera gånger sedan höstterminen börjar. Det blir lite mycket frånvaro för en 3-barnsförälder oavsett hur mycket man pusslar och delar på det. Vi har tur från att vara skonade från allt för mycket sjukdom. *peppsr, peppar*.

Oliver fick helt enkelt följa med pappa på kontoret istället. Det blir ju ganska många timmar på ett tråkigt kontor en hel arbetsdag men som tur är har dem både biljardbord och Playstation på plats 😉 dessutom är ryggan packad med böcker och leksaker. Det kommer nog gå galant!

Hur som haver, jag har fyllt på i Charlies växagarderob med detta fina regnställ från Lindex. Man kan ju inte låta bli när det hänger på rea. Hon kommer nog inte att kunna ha det innan våren eller nästa höst men det ska ju ändå inhandlas nån gång! Så varför betala fullpris när man kan fynda?

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *