Goodiebags & mys

style3

Alltså, ni skulle sett minen på kidsen när jag trillar in genom dörren i söndags efter lunch med händerna fulla av kassar med leksaker. För utom alla superfina gåvor och goodiebags fick vi också en privat shoppingspree i kurragömma-butiken på söndagen. Vilket halleluja-moment! Massvis med shoppingglada mammor som fick go bananas i Sveriges bästa leksaksaffär.

Från Kids Concept fick jag med mig dessa fina nyheter i goodiebagen. Förvaringslådor som även fanns i rosa och så min favorit som jag redan hade spanat in på lunchen. Vågskålen i samma färger som barnens övriga köksinredning hemma! Så himla fin. Amelie, en av grundarna till Kids Concept hade verkligen tänkt till när hon packade dessa goodiebags, det kändes. Alla fick olika saker som passade ålder till ens egna barn. Så himla snällt!
dsc_0441 dsc_0443 dsc_0445
dsc_0447 dsc_0448 dsc_0449 dsc_0450

 

Efter lunchen begav vi oss till  Grand Quality hotell i Borås för att checka in. Vi hade några timmar i mellan som vi fick för oss själva så jag, Hanna, Laila och Teresia tog ett varv på stan där det var höstmarknad och sedan en flaska bubbel på en mysig uteservering.

img_0160 img_0231

Efter det begav vi oss tillbaka till vårt fina hotellrum. Jag och Laila är båda från Borås, men vi lyxade till det med en natt på hotell ändå 😉 Vi gjorde i ordning oss lite och skulle senare möta upp de andra i Kurragömma-butiken. Där blev det lek, tipspromendad och ett besök av Kent som kommer ifrån Rubens barn.  Efter besöket i butiken var det middag på hotellet som gällde. Grand Quality Hotell bjöd på middag i deras jaktrum, där fick vi underhållning av Emil Gullham och hans fantastiska så-jäkla-nice-musik-quizz! Vi tävlade om finfina priser och besvikelsen var enorm när jag kom 2:a 🙁

img_0296 img_0294 img_0297 img_0295

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *