För att

img_0232

Så glada barnen blev när jag kom hem! Kanske inte nödvändigtvis för att jag var tillbaka hemma utan för att jag hade kassar fulla av leksaker och presenter! Det var ju som rena rama julafton och det kändes lite som att man kom hem från ett studiebesök i ifrån tomtens verkstad. Men det var ju bättre än så! Det var Annas och Theodoras klappverkstad. Dessa snälla, söts och omtänksamma tjejer som hjälpte oss att välja ut helt fantastiska leksaker att ta med hem.

Barnen fick varsin inslagen paket och de var såklart lyriska. Ni ska få se innehållet i ett senare inlägg 🙂

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *