För att det snart är min födelsedag

wishlist1wishlist

Alltså, nu vill jag inte helt medge att jag faktiskt närmar mig the big 3 0.  Men så är fallet. Den 24:e oktober fyller jag 30 år. Det finns så mycket fint jag önskar mig, sånt som står på min inköpslista men som alltid halkar ner efter inköp till barnen istället. Varför gör man så?? Man är alldeles för snål till sig själv. Trots att man är vuxen och faktiskt kan köpa vad man vill om man sparar ihop. Något jag velat ha riktigt länge är ett silverarmband med ”coins”, 3 plattor med barnens bokstav på. Min paryfm är också inne på sista valsen och fjuttar ifrån sig små, små skvätt nu i dagarna. Sedan kan man ju alltid behöva ett par tjusiga vardagsörhängen. Drömmen vore ett par enkla äkta diamantörhängen (kika på det hun) eller runda fina från Lily and Rose. Inredning är också väldigt kul. Kuddarna i blå från Mio hade passat fint i vår soffa! Ja, här har vi min wishlist. Dags att pricka av lite tycker jag!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *