Untitled

IMG_4585.JPG IMG_4584.JPG

 

Visst är det lyxigt att vara mamma? Men vissa dagar hinner man bara inte med det där som man borde hinna med. Sig själv. Jag hinner sällan göra allt det där jag önskar att jag borde hinna. Jag har vänner som både hinner duscha och raka benen (och allt där emellan) varje dag men det förstår

jag bara inte hur de gör. Här kommer 5 supertips på time-saver-hacks för en småbarnsmorsa.

Tips 1. Varför raka hela benet när det räcker med halva? Vinterpälsen är redan på och det enda som är rakat är vristen som sticker fram vid byxbenet. Tar max 5! Toppen!

Tips 2. Det stavas TORRSCHAMPO. Räddaren i nöden fler dagar än jag kan räkna. Raggardusch med våtisar och torrschampo. Jo det är sant.

Tips 3. Handla din mat online. Jag var från början emot det. Jag ville klämma på mina tomater och välja rätt typ av potatis. Men det är såå värt det. Det kostar inte ens mer och du byter in varenda gråtfylld minut på ica med 3 huliganer mot att kanske få lägga dig en timma tidigare. Eller tvätta en extra maskin tvätt.

Tips 4. Lägg lite extra pengar på en grym foundation. Jag använder Bare minirals, mineralpuder/foundation. Det är så jäkla bra. Ju mer man duttar på, desto bättre täcker det flammig hud, röda prickar och svarta ringar under ögonen. Det är nästan det enda som behövs. Lite mascara ser ju trevligt ut också förstås.

Tips 5. Om du har tid och energi över någon dag, laga en extra sats middagsmat eller extra mycket. Så kan ni slippa middagslagning en annan dag. Tex, lagar du spagetti och köttfärssås, så släng samtidigt ihop en lasagne som kan stå å gotta sig i kyl eller frys till en annan dag.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *