Mini Rodini

God morgon mina sköna!

Igår var det föräldramöte mellan 17-19 på förskolan. Jag stack direkt efter jobbet och var hemma runt 19:30. Idag är det visst samma visa på skolan så jag får bege mig dit och hänga där ett par timmar. Man vill ju verkligen vara föräldern som är med på alla möten och träffar men det blir ju bara svårare och svårare. Hur gör ni? Oliver har luftgevärskytte i morgon. Så om han ska kunna gå på det så måste jag ta med mig båda de små barnen på föräldramötet. Det är tydligen inte helt efter reglerna heller. Dem ska man ha barnvakt för, samtidigt som båda föräldrarna sitter lydigt på mötet med alla andra klassföräldrar och lyssnar intresserat. Vem sjutton har möjlighet till det? Jag VILL vara där och jag VILL ha all tid i världen att ställa upp på alla möjliga sammankomster och träningar och lekträffar. Men jag tycker inte alltid att det är lätt att få ihop.

Jag är troligtvis inte alldeles ensam om detta. Men så känner jag att vi får göra så gott vi kan kan efter vår egen förmåga. Vi har INTE möjlighet att ha barnvakt och gå ifrån jobbet var och varannan vecka. Tyvärr.

 

Till en helt annan sak. Nu när jag rensat i garderoberna inför hösten har jag upptäckt att dessa plagg blivit liggandes. Så tänkte kolla om intresse finns för dem här?

 

IMG_4777.JPG IMG_4778.JPG

NWT. Helt ny rosa fodrad bomber 104/110. Då Charlie använt en annan rosa bomber från Mango så har denna blivit oanvänd. Det känns ju trist ifall någon annan är sugen på den 🙂 Fast pris 700 kr. Nypris är 899 kr.

IMG_4779.JPG IMG_4780.JPG

 

Superfin unicorn zip i stl 104/110 i grönt. (har samma i blå om det finns intresse, samma storlek) 400 kr/st. Tvättade 1-2 gånger.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “Mini Rodini

  1. Hej! Ser att inlägget är från i höstas, men har su möjligen kvar tröjan med enhörningar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *