Ni vet de där ny brallorna…

…Som jag köpte på H&M till Charlie. Treggings, de är fantastiskt bra och perfekta på dagis. Mjuka och lite tjockare än leggings. Tänkte jag. Charlie ville naturligtvis ha dem på sig första dagen. Hem kommer hon med en stor reva i baken efter att ha fastnat med byxorna i en pinne. Haha, blä. Jag får se om de går att lappa ihop.

IMG_4672.JPG IMG_4671.JPG

 

Efter vår fina helg i Varberg lyckades jag glömma både min jacka och barnens skaljackor! Som tur var har vädret vart soligt i veckan och det har bara vart lite rått på morgonen. Vad som var än mer tur i oturen var att jag fick rota fram andra jackor och hittade denna fina jackan från Ver de terre som inhandlades förra året! Den var tyvärr lite för stor men i år växer hon nog i den. Såå himla söt med med rosetten bak.  Jackan kommer ifrån Byengberg.com i Stockholm som drivs av sköna Johanna från Borås. Expert på lyxiga barnkläder och har alltid butiken full med unika märken!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *