Den lilla blå

74978565401_m

En blå skjorta kan vara bland de bästa inköpen man kan göra. Jag har samlat på mig en del. Både budget och lite lyxigare kvalitétsskjortor. En klassisk modell från Gant eller Ralph Lauren funkar verkligen i alla lägen. Men vill man bryta lite från den traditionella skjortan kan man välj en som har det lilla extra.  //HÄR// hittar ni denna snygga skjortan från Gina tricot med en söt detalj på ryggen. Den funkar på kontoret, AW:n och till och med hemma med kidsen. Den raka modellen gör den extra skön och man kan röra sig obehindrat. 349:- så är den din!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *