Matkassen denna vecka

kotlett-med-coleslaw-och-rostad-potatis-familj-720 kyckling-med-sojamjonnas-och-picklade-gronsaker-72 paprikafarssas-med-penne-familj-720836

 

Nu efter semestern så startar vi med lite hjälp i från matkassen igen! Den har vart pausad en period, men nu känns det rätt skönt med att slippa tänka ut något alla dagar. Tidigare har vi kört ”inspirationskassen” från ICA. Just för att den innehåller minst halvfabrikat och mest ekologiskt, men även svenska råvaror. Dessvärre har kanske inte recepten passat oss alla gånger. (med oss menar jag barn och man) Det har även vart lite mycket med 5 dagars-menyer. Så nu testar vi endast 3. För ibland vill man äta sin egen mat eller kanske bara en macka. Vi håller tummarna på att denna passar oss!

Recepten till ovan rätter hittar ni //HÄR//

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *