Dejt

    

Igår var jag och Mattias på en såå välbehövlig dejt. Syrran tog barnen och vi tog bussen ner till stan.

Det var så mysigt och så härligt då vädret var så himla fantastiskt. Man blir ju så glad av detta väder och alla människor som helt plötsligt visar sig ute.

När ägaren till delikatessbutiken vi brukar köpa charkisar i öppnat en restaurang, Vinacciolo,  var vi såklart tvungna att ta oss dit för att testa. Inriktningen är Italiensk och maten är vällagad från grunden. Så som man ska kunna förvänta sig av restauranger. Jag älskar när man märker att maten är arbetad med. Det värsta jag vet är halvfabrikat och någon geggig potatisgratäng uppslevad i en skål. Sånt kan man laga själv när man är hemma.

Dessutom känns det såklart extra lyxigt med vita dukar, tygservetter och putsade bestick. I like! Känns lite old school, när man gick servering i gymnasiet.

Efter restaurangen gick vi vidare till Vinbaren och både några drinkar och flera glas prosecco slank ner. Det var verkligen en toppenkväll! Snart igen hun, please 😉

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *