Nelly outlet

  

Igår smet jag in på Åhaga här i Borås där nelly.com har outlet varje sommar. Det är 7:e året i rad och det är ju alltid kul att fynda lite.

Det är alltid väldigt blandat och det är ganska så mycket skit om man får säga så, men det går att hitta guldkorn om man orkar leta. Är man dock ute efter nya partykläder eller långklänningar kan man göra rejäla fynd!

Jag fick shoppat lite smått till mig själv och kom hem med 3 par nya klackar som jag tänkt ha till vardags och 4 toppar som funkar till det mesta. En skjortklänning blev det också. Allt för 700 kronor. Just de beige skorna hade jag i varukorgen på nelly och hade tänkt beställa hem, så dem blev jag väldigt nöjd över! 99 kronor paret.

 

Idag är det en lång tråkig tisdag, inte direkt några planer alls men vädret visade sig bli bättre än väntat och solen tittar fram då och då. Kanske ska man köra på lite grill ikväll om man kan övertala mannen. Det brukar inte vara allt för svårt.

Till helgen har vi inte så mycket planerat, men då vi ska kalasa för Oliver nästa helg blir det nog mest förberedelser inför det. Dessutom ska han ha bowlingkalas och nu återstår bara inbjudningarna. Så himla svårt att veta hur man ska bjuda kompisarna tycker jag! Självklart vill man bjuda alla men det är ju lite svårt. Speciellt när han precis bytt skola och har kompisar lite här och där. Han vill såklart bjuda både gamla och nya kompisar, men man kan ju inte direkt bjuda 2 hela klasser. Jag får nog tala med fröken i skolan i morgon och se vad ”reglerna” säger 😉

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *