Lovely White

7521603712_1_1_1 7521603712_2_1_1 1639601251_2_5_1 1381604712_1_1_1

Vita favoriter från zara flick, från 4 år.

Nu börjar det rycka i shoppingtarmen igen. Det måste bero på det fina vädret och all brist på fina sommarkläder i garderoben. Förr har man ju gjort missen att köpa allt för mycket shorts och linnen som sedan ligger oanvända i garderoben eftersom att sommaren aldrig riktigt infinner sig.

Hur brukar det bli för er? Kanske åker ni på semester någonstans dock. Jag har ju försökt att spara lite eftersom vi ska bygga hus och inte kan slösa massvis på massa onödigt som kläder, men nu börjar det till och med skrala i barnens garderob. Kläderna från förra sommaren sitter dessvärre inte så bra i år.

Både Charlie och Leon sliter fullständigt på tunna sommarkläder som leggings och mjuka byxor, eller knän. Stackars Leon har fruktansvärda skrapsår efter 1 dag med shorts. Det behöver vi införskaffa fler av. Därför älskar jag leggingsen från Kappahl med lite ruffle på knäna, de med små volanger. De blir lite extra hållbara just på knäna.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *