the 70´s

hmprod hmprod

Sjuttiotalet smyger sig tillbaka in i våra garderober och jag vet inte vad jag ska känna och tycka. Jag har alltid vart lite anti 70-tal och inte alls vart så förtjust i flowerpower-in i dimman-mode. Orange, brun, senapsgul och manschester och storblommigt ha vart svårburet. Men däremot måste jag säga att en lite del av lyx-bohem ändå funnits med. Lite fransar, lite sandaler och lite stora flygande tunikor. Så detta kan jag tycka är en mjukstart. Det får liksom räcka för mig. Eller barnen, kanske ska tilläggas. Jag väntar lite till med utsvängda brallor och mockakjolar.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *