Regnig dag

12968640_10153830354613598_276352598_n

 

Mattias är hemma med barnen eftersom Leon kändes risig i morse. Han kändes varm och har vart uppe halva natten med en hemsk kruppliknande hosta. Han verkar dock ha piggnat till och jag fick precis den här bilden 🙂 Så goa! De har vart och hämtat Oliver på skolan precis jämte.

Ikväll blir det lite matlagning och jag tror vi satsar på en klassiker. Oxfilé och rödvinssås med någon smaskig potatis. Funderar på en förrätt också, men frågan är vad.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “Regnig dag

  1. Ni verkat alltid äta så sjukt god mat!! Men jag antar att även ni tar till pasta och korv ibland;) Hursom, kan du inte lägga ut recept på rödvinssås om du har ett bra beprövat recept? Jag har varit sugen på att göra det såå länge men aldrig tagit mig orken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *