Torsdag

Hej alla glada!

Nu är vi inne på min detox dag 8. Jag tjatar på om detta men det är så himla kämpigt. För nu har jag haft konstant huvudvärk i åtta dagar! Jag tänker varje dag att nu måste detta ändå släppa.

Men när jag kom idag och min kära, kära, kära kollega som är grym på träning och mat berättar att hon snällt tagit sig friheten att kolla upp detta. Så meddelar hon att det tar 21 dagar för suget att släppa och gå ur kroppen. TJUGOEN dagar. ”då är det ju inte så långt kvar”. Jo! det är ju inte ens halvvägs. Jag pallar fasen inte att må så här bajsigt i 2 veckor till… Vad ska jag ta mig till? Just nu vill jag bara moffa i mig en 200 grams marabou salta mandlar.

En sak jag sett fram emot är ändå leveransen av denna fina zip-jacka från mini rodini som jag budat hem på tradera! Jag fick precis en avi från posten så det måste vara denna. Den är ju så himla fin. Jag fick hem den ljusblå här om veckan men det var den gröna jag var ute efter. Nu får vi se om jag ska behålla även den blå eller om den kanske ska säljas. Det beror på hur de sitter på kidsen! Kanske passar dem fler barn. Båda är i storlek 104/110 men jag har inte hunnit prova den på någon än.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *