Tapetspaning

Nu har det börjat rycka lite i renoveringstarmen 😉 Jag är så sugen på att måla om eller tapetsera de rum vi inte riktigt gjort något med. Först och främst Oliver rum, där det finns en hemskt målad vägg. Knappt så att jag vill visa på bild. Lika så i syrrans rum.

Dessutom vill jag gärna ha en tjusig fondvägg i vårt sovrum och alla blickar dras mot en blåmönstrad tapet av något slag. Så fint ihop med grått och vitt och mässing/guld tycker jag. Det känns som vårens färg.

79-0856_tv 79-0864_tv 79-0742_main 79-0821d1

Till Oliver, men även de andra två tänker jag något annat. Ganska så enkelt och lätt att byta. Så att måla det vitt eller ljusgrå/blå och eventuellt väggstickers blir ett av alternativen. Det finns en hel del att välja på! Men en del tapeter från ferm living kan man ju inte låta bli att slänga ett extra öga på.

79-0533_main 79-0607_main 79-0529_main 79-0738_main 79-0535_main 79-0600_main

 

Alla tapeter jag spanat in kommer här ifrån.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “Tapetspaning

  1. Hej! Vi har precis satt upp en fondvägg i sovrummet. ”Magnolia” från Boråstapeter 😍 Sååå fint med vår gråa sänggavel och vita sängbord. Tycker nummer tre här i inlägget är väldigt fin också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *