Ibland undrar jag vilka ni är…

IMG_7289.JPG

 

Jag förstår att det är en del folk som följer mig och min familj på både blogg och instagram. Men ibland kan jag undra vilka ni är? Och varför är jag intressant? Eller är jag verkligen det? Det är såklart så himla kul om det är så! Man blir lite smickrad på ett konstigt sätt. Men var är all respons? Gillar ni det ni får se och följa? Gilla i så fall. Jag kan själv komma på mig att jag bara scrollar vidare fast än det är ett inlägg som fångar mitt intresse. Det är när jag kommer på det som jag måste gilla lite extra. För visst är det lite trevligt med en like eller två 😉

Sen kan jag ibland fundera på om jag är lite tråkig. Jag bloggar och instagrammar när jag har feeling på det. Inte gärna för att jag ”måste”. Jag vill inte spruta ur mig betydelselösa och ointressanta inlägg hela tiden bara för att det ska komma upp någonting. Även om allt såklart inte alltid är lika intressant 😉 Utan jag vill blogga när jag har något att blogga om. Något jag vill tipsa om eller bara skriva av mig om.

Nu har jag till exempel inte vart superaktiv med bloggen, för det mesta har hamnat på instagram. Men sen tar bloggen också mycket längre tid att uppdatera och vissa dagar vill man bara ta det lugnt.

Jag ser många konton och bloggare som aktivt söker nya följare och läsare och det tycker jag inte är så konstigt eller farligt i sig. Men så poppar det upp konton ibland som har sådär sjukt många följare från ingenstans. Ni vet då när man tänker att hen måste ha tusentals spökföljare? Eller? De har tonvis med följare men knappt några likes eller kommentarer. Det är precis så jag känner mig ibland. Är jag ett spöke? Jag har över 6000 följare men det senaste har det börjat droppa i antalet likes. Är det för att jag är så grymt tråkig och inte alls har ett underhållningsvärde?  Folk fortsätter ju att följa. Är det för att folk är lata och ’glömmer’ att likea? Eller är det för att det blir allt för opersonligt när man har så många följare att man struntar i det? Att antalet likes per följare minskar ju fler man får? Jag älskar att läsa era kommentarer även fast jag skulle vilja besvara er alla en och en är det inte alltid det går ihop tidsmässigt. Det ser jag att andra instagrammare lägger ner sjukt mycket tid på. Tid som jag inte har. Har nån verkligen den tiden? Detta är inte mitt jobb, jag har ett jobb som jag spenderar 9,5 timme om dagen på. Ibland hinner jag inte ens kolla igenom flödet på ett par dagar.

Haha, ni måste undra vad jag är för galen människa som sitter och funderar på sånt här. Men ibland när peppen är i botten tar man åt sig lite extra. Så därför undrar jag, är ni med mig där ute? Finns ni på riktigt eller har jag drabbats av spökföljare? Berätta gärna vilka ni är! Jag kanske inte har all tid i världen längre att besvara alla kommentarer men jag hinner nästan alltid läsa dem. Visst kan jag missa en del, men jag blir glad för dem jag får! Å är det något ni undrar om eller vill ställa en fråga? Gör det, en ”frågor- och svar” kanske kan bli ett framtida inlägg?

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

13 thoughts on “Ibland undrar jag vilka ni är…

 1. Jag är spökkompis isåfall😁 Fortsätt skriv, det är roligt att läsa! Både om bra tips & om djupa funderingar; när tid är en bristvara så håller man ju ändå kontakten på sätt & vis genom insta/blogg 😘

 2. Jag läser! 🙂
  Men mest från mobilen och de är hopplöst svårt att kommentera då (lat) men jag uppskattar bloggen och dina inlägg. Du känns personlig 🙂 De är så många andra bloggar som bara fiskar efter kommenter och likes. Jag trycker alltid på hjärtan på insta men kommentera en blogg tar för långt tid tyvärr…
  Men oavsett i laaaav your blog! Du är inte ett dugg tråkig! Och jag tänker likadant med mina 100 följare på insta där bara ca 40 trycker på hjärtat, vad gör de övriga 60? Irriterande!

 3. Slog mig nu att du kanske ville veta mer om vem man är 😂 Sorry! Men jag är 28år, sambo & 2barn på 4 och 2år – husägare, jobbar också med kundtjänst fast på myndighet och bor i Skåne. Puh. Så. Två kommentarer från mobilen! De du 😉

 4. Jag följer ju både insta och bloggisen. Men varför? Ja för att du är rolig, jag älskar att få se bilder på era fantastiska ungar(de är ju jämngamla med mina egna!), du bjuder på dig själv samtidigt som man får inspo om både barnkläder och inredning(älskar’t), du verkar helt enkelt vara en härlig brutta! Sen är jag rätt kass på att kommentera bloggar överlag men gillar alldeles för mycket bilder på insta:)

 5. Följer dej både på bloggen, insta och snapchat:) kan väll erkänna att jag är rätt dålig på att kommentera. Men läser bloggen jämt och älskar den. Har 3barn själv i ungefär i samma ålder som dina. min sambo är från Borås och va något från din blogg som jag tyckte va så roligt och när jag visade han det så kom han fram till att han visste vem du va från barndomen:)

 6. Jag följer dig på insta men är dålig på bloggen, har tappat grejen att läsa bloggar efter jag fick barn, lättare att scrolla igenom instaflödet men ja jag är dålig på att gilla. Har undrat över samma sak, jag har bara 300 följare men får typ 40 likes, vart är resten? 😁 Tänkte även på Kim Kardashian med sina miljoner följare och sen dåligt med likes och visningar på videos, haha sånt funderar jag på! Jag är iallafall 25 år, bor i Gävle med min sambo och dotter på 7 månader. Jobbar på Ica men är mammaledig just nu 🙂 juste, följer dig även på snap:)

 7. Hej! Jag följer dig mest på instagram och gillar oftast bilderna, är sämre på att följa bloggar. Jag har en dotter på 2,5år och en till som kommer om två månader. Jag tycker du förmedlar så mycket energi! Du är en inspiration på många sätt för mig. Sättet du berättar om livet med småbarn och livet i stort samt mode, inredning. och annat kul.
  Jag vet att jag sällan skriver, men tack iaf! Du ger energi och kul inlägg som gör min vardag mer positiv och rolig.

 8. tack för din kommentar! Ja, jag vet precis hur det blir, visst är det lättare på instagram 🙂

 9. hej Erika! Vad roligt! Vart bor ni nu då? Blir ju nyfiken på din sambo kan vara också, haha. Undrar om jag vet vem det kan vara?

 10. härliga du! Ja, det är något visst med att se hur andra med samma ålder på kidsen få ihop de! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *