Mountain buggy runway collection

Swift-stroller-Runway-Collection-Rich-Orange-by-Mountain-Buggy Swift-Buggy-from-Runway-Collection-in-Rich-Orange-for-added-style-by-Mountain-Buggy

 

Kolla så snygg!! Är så sjukt nöjd över att ha kommit över den här Mountain buggy Swift Designer-modell i deras färgstarka och limited edition ’runway collection’. Den är marinblå med orange i. Orange är kanske inte min absoluta favvo-färg, men jag tycker ärligt att den är kanonfin med det orange i. Ska bli kul att ta ut och testköra den lite. Än så länge har jag bara sprungit runt som en creapy-lady med tom barnvagn ute på gräsmattan.

 

MB1-S1RC3_lifestyle_ image_thumb[6]

Den gjordes även i 4 andra utföranden och även den grå är ett nöje för ögat tycker jag. Nåja, vagnen tillverkades 2012, och efter mycket om och men kom jag fram till att den vagn jag köpt är rån mars 2012. Men den är verkligen i toppenskick för att vara 4 år gammal. Sedan kan den ju ha stått undangömd länge innan den såldes vidare och kanske inte är använd så mycket.

Vi har haft swift innan och som jag skrev i tidigare inlägg var jag väldigt nöjd då. Det är verkligen en kompakt liten terrängvagn och den klarar av mycket. De små luftdäcken gör att den rullar mjukt på de flesta underlag. Maxvikten för passageraren är på hela 25 kg (!) så det är nästan så att jag själv kan åka med när jag blir trött i benen. Varukorgen tar dock inte mer än 5 kg. men det räcker fint.

Man får räkna med att ge ca 2000-2500:- för en begagnad Swift i fint skick. Lite äldre modeller kan man fynda för 1000-lappen och de allra nyaste (denna gamla modell) ligger på överpris (i mitt tycke) ca 3500-4000:-. Jag upplever att alla vagnar från Mountain buggy blir solblekta snabbt, så får man tag i en fin som inte är brunröd utan fortfarande svart så ska man vara nöjd och glad. Det går att köpa till sufletter till de senaste årsmodellerna men det går också att färga om den. Om än lite pilligt. Den senaste uppdateringen är Mountain buggy swift V3 får du ny för runt 5000-5500:- Den har såklart grymma uppdateringar och finesser som de äldre modellerna saknar. Men oavsett är detta en grym vagn.

mountain-buggi-swift-v3-canvas_30556-02

Den senaste modellen av swift -v3

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *