Happy birthday!

DSC_0255

I dag är ingen vanlig dag för det är vår sessas 4-årsdag! Inte nog med det så damp det ner en ekologisk världsnyhet i brevlådan precis lagom till Charlies födelsedagskalas. Paketet kom från Kurragömma och innehöll denna supersöta, mjuka och fantastiskt välsydda docka. En Rubens EcoBuds!
Charlie föll direkt för lilla Daisy, en av 4 olika. Otroligt fin i färgerna och lite mer långsmal en de traditionella Rubens barn.

DSC_0175 DSC_0176 DSC_0173

Även kartongen har de tänkt till med och den är tillverkad i återvunnen papp, yttermaterial och dockans kläder är tillverkad i 100% ekologisk och organisk bomull.
Dockan är skickad till oss direkt från fabriken i Asien och går inte att få tag i ännu. Först i slutet av mars beräknas den anlända till butikerna runt om i landet. Men redan nu kan ni förhandsboka den hos Kurragömma och få tag i ett eftertraktat eget exemplar så snart som möjligt. Om ni dessutom anger koden ’kim’ i kassan så kommer ni att få med en hemlig överraskning i leveransen. Så himla kul! Charlie har redan testat, gosat och lekt med sin lilla Daisy. Kika in de andra små sötnosarna Hazel, Iris och Aspen!

DSC_0248

DSC_0242 DSC_0239 DSC_0218DSC_0220DSC_0261

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *