Ny sänggavel

IMG_0665-648x486 IMG_0672-648x486sänggavel

Jag har suktat efter en ny sänggavel ett tag. Jag vill helst av allt ha en grå, tjock och lyxig med knappar. Men dessa kostar några tusenlappar och det är pengar jag inte vill lägga just nu. Så då klädde jag om den vi hade istället. Det gick väldigt smidigt och kostar betydligt mindre. Inga knappar dock men ack så bra det blev.
Sänggaveln jag kikat på kostar ca 2500:- och tyget jag köpte kostade 198:-. Inget att sy eller nåla. Jag bara klippte ut och hängde upp det på gaveln och sedan var det bara att häfta på baksidan och se till att det blir slätt. Trixet var ju det lite rundade hörnet upptill. Men det blev rätt bra det också. Nu blir jag lite sugen på att fixa i ordning en helt egen sänggavel till syrran. Lite mer jobb kanske men det hade vart kul att testa!

 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *