Onsdag

 Hur kan det redan vara onsdag? Shitpomfritt. Denna veckan går riktigt fort! Jag gillar onsdagar. Många tycker onsdagar är värst för då är det liksom mitt i veckan. Men jag tycker det är bra, för då är det ju bara två dagar kvar till helg.
Idag gjorde jag misstaget och lät M ta bilen. Jag såg sedan på schemat att jag slutar lite tidigare än vanligt idag och har alltså inget sätt att ta mig hem på. Vi får se om man hittar någon snäll kollega som ska ta vägarna förbi stan.

Idag behöver jag svänga förbi systembolaget och köpa grejer till min drink vi ska bjuda på på fredag. Så det ska jag göra. Och om jag har riktig tur så kanske det där paketet från La redoute behagar dyka upp snart också. Kankse idag. Jag väntar leverans från Adlibris också. Men tyvärr blev pysselboken jag beställde restnoterad. Den skulle Oliver ha med sig när han och Mattias bilar upp till Norska fjällen. Nu vet jag inte om jag hinner beställa någon ny. Någon som har tips på var jag kan hitta något liknande? I butik alltså. Förra året åkte vi hela familjen men eftersom ingen åkt skidor innan var det lite svårt för Mattias, som är den enda som kan att lära hela familjen att åka. Jag och Leon som bara var 1 år då satt och myste i stugan medan de andra var i backen. Vi bodde nästa mitt i backen så vi såg när de andra åkte förbi utanför. Jättemysigt!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *