Tiny cottons

Nyinkommet på oiidesign från tiny cottons! Fina leggings för 2-8 år. Perfekt om man har lite större barn som också trivs i leggings! Det är ju så snyggt med leggings, en stickad tröja med ståkrage eller piké, sweatshirt och ett par snygga knytkängor. Så här hade jag matchat dem på kidsen. Ett par dr martens var till kidsen i vår hade inte vart fel. Så här hade gärna samtliga kids i min lilla barnaskara fått gå klädda. Oliver är superfin i leggings fast än att han fyller 7 år. Snyggt och bekvämt! Nu längtar jag till våren.

Tröja kenzo  jacka mini rodini boots dr martens leggings mössa Tröja soft gallery Tröja molo

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *