Bryn

DSC_0012

I allt för många veckor har jag levt på små stumpar till ögonbrynspenna. De senaste dagarna har det inte ens gått att hålla i dem och vässa dem. Den sista lilla biten med färg trilla ur och ner i toaletten och jag hade bara 4 små tomma träbitar kvar.
Det var verkligen dags för ny penna! Eftersom jag alltid har använt H&Ms egna så satsade jag på den även denna gång. Däremot var det ny modell på den. Jag har inte varit på H&M på evigheter och de hade visst bytt ut hela det egna sortimentet och satsat hårt på det. Massor av nya produkter hittade jag och det såg mycket lyxigare ut än tidigare bubbelgumsmink.

En utav nyheterna var denna brynskugga! Det fanns flera olika färger och i varje palett finns två skuggor i olika nyanser samt en transparent wax att slutföra finishen med. Det ska bli spännande att se hur den ter sig. Först och främst får jag nog ta och ansa brynen lite. De behöver plockas, klippas och formas. Yepp, ni läste rätt. Klippas. Hahaha. De som är blekfisar och har ljusa obefintliga ögonbryn kanske inte har samma arbete framför sig eller ens har ansat brynen värst mycket. Vad vet jag? Men dessa halvspanska bryn som jag har behöver ett grundligt arbete för att se representabla ut. Både sax, pincett och kam behövs.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *