Zoey i belöning

81taAED7nuL._SL1500_ 91+UPpWh+0L._SL1500_

Charlie har börjat smyga upp på nätterna och alldeles för tidigt på morgonen för att krypa ner i våran säng. Med både Leon och Charlie i sängen blir det inte mycket sömn för föräldrarna. Det började bli ohållbart!
Men med lite dealande så kom vi överens jag och Charlie att om hon ligger i sin säng och sover en hel natt så ska hon få en guldpeng. Om hon dessutom sover i sin säng varje natt en hel vecka ska hon få vad hon önskar sig mest! Hon hade siktat in sig på en Elsa-bok. Vi räknade varje dag tillsammans. Hon har sovit i sin egen säng sedan dess! Utan att komma upp en enda gång, eller ens behöva bli påmind.
Vi var i leksaksaffären i helgen och kikade efter något kul. Efter vi vart i bokaffären utan att ha hittat en bok som föll damen i smaken. Då såg hon den här! Vilket är lite kul, eftersom jag letade som en tok efter denna innan jul att köpa till henne i julklapp. Så den hade verkligen blivit en hit. Hon har sett den på teve och det finns flera olika färger med olika många valpar som man kan plocka ut ur magen. Verkligen en superkul leksak och hon har burit runt på denna de senaste dagarna. Jag minns själv när jag var liten och min mormor hade något liknande har jag för mig. Fast en nallebjörn. Den hade också en liten ficka invändigt med små bebisar att plocka ut.

Jag är glad att det gått så himla bra med att få Charlie att sova i sin egen säng igen! Nu håller vi tummarna för att hon fortsätter sova där som den stora tjej hon är. Det är lite trixigare med Leon. Han är alltid superledsen eller förkyld eller kliar som en tok på sina torrfläckar. Det känns omöjligt att ”tvinga” honom att sova i sin säng när han inte är helt hundra. Sedan orkar jag helt enkelt inte bråka mitt i nätterna och natta om honom. Det var en sak när man var hemma och inte jobbade. Då gick nattningarna mycket lättare eftersom man kunde lägga mer tid på det. Någon som har tips på detta? Hur får man en 2-åring som bara är ledsen att sova hela nätterna? Vi har dragit ner på middagsluren, om han sover alls på dagen så är det mest 30 minuter.

Lilla Zoey och hennes vänner hittar ni till kampanjpris nu //HÄR//

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *