prinsesskalas

kalas8kalas1 kalasnykalaskalas4 kalas5
kalas6kalas2

 

I fredags kom leveransen från Fridas kalas. Dagen efter jag lagt min beställning! Dessutom hade jag frågor kring min betalning och bekräftelse och detta fick jag svar på samma dag. Kanonbra service, verkligen! Vilket såklart är  väldigt bra om man, liksom ja, ofta är ute alldeles för sent. För utom denna gång. Nu börjar jag bli imponerad (eller impregnerad som min moster hade sagt) på mig själv. Ute i god tid både till kalas och i julas med alla klappar! Har jag gått och blivit vuxen? Kan det vara en positiv effekt av den stundade 30-årskrisen? Maybe baby.
I paketet, omslutet av massor av rosa silkespapper låg det en härlig blandning av kalasprylar. Muffinsformar, sugrör, godispåsar, snacksboxar, strössel, tårtljus och ballonger. Charlie var överlycklig! Hon får vara med och greja inför detta årets kalas. Det kommer hon tycka är roligt. Dessutom ska vi göra inbjudningskort till kompisarna och baka lite gott.

 

 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *