Uppe på vinden

IMG_0385.JPG IMG_0384.JPG

Ja, där bor Oliver & min lillasyster. En stor inredd vind med snedtak. Delat i två små rum med en vägg. Två helt olika rum. Som jag knappt vet vad jag ska göra med. Kanske en liknande byrå åt Oliver? Vi ska i alla fall måla om. De fula väggarna som ni inte ser på bild är tapetserade i knallgult respektive klarblå. Why, kan man fråga sig? Det finns omöjligt någon som tycker detta är fint eller?

Sen hade jag gärna bytt ut den gula parketten mot något ljusare golv. Kanske det som vi la in i lägenheten när vi renoverade den. Det golvet gillade jag jättemycket. Saknar hela lägenheten faktiskt. Inte det trångbodda, men det nyrenoverade 😉9fe36-f57a7-f9cab-d7ad6-60be9-ebc12-a0485-35c96 0a0dc-8eeb1-8c5ac-93824-567f0-eaab7-f17d1-68585

Jag var riktigt nöjd med hur det blev. Ljust och fint i hela lägenheten. Köket blev också så himla bra! Köket i radhuset är ”nytt” och känns inte som att man renoverar i första hand.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *