Go morron, go morron!

Hej alla sköna och god morgon!

Vilken helg vi haft, kanonkul och efterlängtad. Däremot är jag helt slut nu. Så nästa helg vill vi inte ha något inplanerat. Bara ta det lugnt och njuta av familjen. Både jag och Mattias är sega efter allt firande, kalasande och festande sedan långt innan jul. Vi pratade om att kanske boka in en helg på spa och vila upp oss lite. Det vore ju så himla mysigt.
Frågan är bara om ska ge sig av med barnen också eller åka själva. Det är ju så härligt att åka med barnen också tycker jag. Sist vi var iväg på spa med barnen var vi på fina Särö hus utanför Kungsbacka. Miljön där är fantastisk! Där är barnen välkomna också. Det tycker jag är så himla bra. Det som var roligast var den lilla öppningen som man kunde simma ut igenom för att komma till utomhuspoolen. Vi var där sent på hösten så det var kallt ute. Självklart har de regler man får respektera. Som att poolen inte är ett lekland och att man är där för att ta det lugnt och relaxa. Dessutom är det barnfritt efter kl 18 i poolområdet/relaxen.  Vilket man såklart kan förstå. Anläggningen är rätt stor och det finns en del yta för små barnsben att röra sig på. Vi åt god middag i restaurangen och myste på rummet. Spännande för barnen! 54504021 pool sarohus3

Frågan är vart vi ska åka denna gången? Är det någon som har några bara förslag på mysiga spahotell? Antingen som vi åker själva till eller som man kan ha med barnen på. Gärna i vårt närområde. Borås, Göteborg och lägst med Västkusten.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

2 thoughts on “Go morron, go morron!

  1. Skulle verkligen rekommendera Falkenberg strandbad, the retretclub. Ett av Sverige lyxigaste spa och ligger fint vid havet. 😃 Kanske inte något för barnen. Men underbart!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *