Ida Sjöstedt

camilla-92345-bf92acamilla-92345-3986b-1

P E R F E K T I O N

Den här fina klänningen från IDA SJÖSTEDT fick jag av min älskling i julklapp. Han är ju bäst! Kan man säga. Eller, den var först en Gant-skjorta och en tröja som inte passade och när vi skulle byta så fanns det tyvärr inga kvar i min storlek. Men det gör ju inget. För den här klänningen är så himla fin. Den perfekta ’lilla svarta’! Klassisk och stilfull design tycker jag. Kort nertill, men med lång ärm och diskret halsringning. Funkar för de flesta tillfällen och tack vare den fantastiska stretchen så kommer den kunna användas oavsett om man har gått upp något kilo efter julmaten.

Jag funderar på att ha den i morgon när vi ska iväg på trevligheter! Men det är såklart svårt att bestämma redan nu, så det återstår att se. Det ska ju matchas rätt. Jag hade gärna haft en fräsig päljsjacka/fakefur och ett par snygga stövletter. Dags att gräva fram nått i garderoben.

Klänningen finns på bubbleroom.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *