Ryggsäck blafre

     rm13_xlarge blafre-backpack-ryggsäck-rosa 2310_2 rm13_xlarge

Dessa ryggsäckarna från Blafre är helt underbara! Charlie har en i den större storleken i rosa som kommer ifrån kurragömma.nu och den är alldeles lagom för en 4-åring tycker jag. Som ni ser på bilden är den lite större än elodie detals ryggsäcken och lite mindre än mini rodini ryggsäcken. Alla färger är så fina tycker jag. Det finns en för alla. Ryggsäcken finns också i en mindre storlek om man föredrar det eller har ett mindre barn. Så himla bra att ha under vagnen också, istället för skötväska om man tröttnat på den. Ett par blöjor och lite mellanmål i.

Charlie har även denna söta lilla matlåda med rådjur på i plåt till som också kommer ifrån Blafre. Ett utmärkt utflyktskit!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *