God jul till mig själv

551256-6915_1 551256-6915_2

Jag är lite snål till mig själv ibland men nu har jag unnat mig ett par nya jeans. Vanligtvis blir det jeans från H&M eller Gina för några hundralappar men det är något visst med ett par riktiga jean som man kan få en snygg slitning på. Och då menar jag inte hål på knäna efter att ha krupit runt efter små barn allt för mycket. Modellen slight från Tiger of sweden, ni hittar den //HÄR// är de perfekta blåjeansen tycker jag. Lagom slimmade, lagom hög midja och framför allt lagom strechiga.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *