Äntligen! 

        Vilken morgon att vakna till! Tjockt med snö utanför fönstret och lyckan i dessa små barn var total. Jag blir så glad av att se dem så lyckliga. Över lite snö! Men så känner man ju lika dant. Vi var bland de första ut i backen bakom huset. Men det blev snabbt fullt av barn och föräldrar. Det är bäst att passa på innan det töar bort igen. 

Det blev många åk. Nu är vi hemma igen och har slagit på den lilla sjöjungfrun på teve. Mattias och Oljver är iväg i affären. Köttsoppa ska kokas. Det måste man tydligen äta när det är kallt och snöigt enligt Mattias. 

Jag ska ta och röja lite på nedervåningen. Barr ska dammsugas upp under granen och kylen behöver sig en rensning på julmat. Snart är det ju nyårsafton. Vi måste finputsa på menyn! Finputsa är väl inte riktigt sant, den ska ju fört komponeras i alla fall. Men dagarna har gått så himla fort! I morse visste jag inte ens vilken dag det var. Jag har inte ens kollat igenom reora. Vi tar det bara lugnt och skönt, njuter av varandras sällskap och gör vad vi är sugna på. 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *