By Engberg Pop up i Borås!

Vilken utförsäljning! Igår Fick jag äran att träffa denna sköna böna på stans grymmaste utförsäljning! Otroligt goa Johanna Engberg som driver By Engberg i Stockholm. Där säljer hon barnkläder i yttersta klass och man kan lyxa i märken som Marie-Chantal, Hucklebones London, Ver de Terre, mini a ture, Blundstone, How to kiss a frog, One we like, mini rodini och många fler. Men även ljuvliga hårrosetter á la prinsessan Estelle från det egna märket petite olivia.

 

          IMG_0889.JPG

 

Jag är så satans imponerad av denna människa som inte låter något stoppa henne och det var riktigt skoj att äntligen få ses. Vi har följt varann länge och jag minns att det var redan från början då hon öppnade butiken. Eftersom hon har rötterna i Borås är det ju såklart lite extra kul att följa. Jag fick till och med träffa Johannas trevliga mamma och det visar sig att vi bor på samma område här i Borås.

Grymt kul att hon valde att ha sin By Engberg Pop Up-butik med grym utförsäljning här! Mitt i Borås Textile fashion center. Ännu bättre är att utförsäljningen fortsätter både i morgon och på lördag! Så än finns chans att shoppa loss! 60-80% av ordinarie pris. Öppet fredag 12-17 och lördag 11-16.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *